Esittelyni & yhteystiedot

Tony_Pyykko-1

Hei, olen Tony Pyykkö, historian ja taidehistorian opiskelija Helsingin yliopistosta. Opintojeni lomassa pyrin tekemään myös taidetta – Piirustuksia, maalauksia, ja taidegrafiikkaa. Omat suosikkimediani ovat akvarelli-, ja akryylivärit, erilaiset piirtimet sekä metalligrafiikka.

Taide on minulle tapa rentoutua ja luoda kauneutta arjen keskelle, niin omaksi kuin muidenkin iloksi. Töissäni haluan luoda oivaltavia, persoonallisia ja värikkäitä tulkintoja ympäröivästä maailmasta. Käytän myös historiaa inspiraationi lähteenä, ja monista töistäni löytyy kaikuja myös menneisyyteen. Meri, laivat ja majakat, sekä mielikuvitukselliset maisemat ja persoonalliset ihmiset ovat kuvieni aiheina.

Myös taiteen historia kiinnostaa minua, sillä se antaa ajallista syvyyttä ja ymmärrystä myös tämän päivän taiteelle. Itse pidän erityisesti 1800- ja 1900-luvun taiteesta romantiikasta aina modernismin alkupuoliskoon. Olen kiinnostunut myös Itä-Aasian taiteen historiasta.

Omat taiteelliset esikuvani löytyvät niin Suomesta kuin maailmalta. Kotimaisista taiteilijoista suosikkejani ovat esimerkiksi Albert Edelfelt, Pekka Halonen ja Ellen Thesleff. Ulkomaisista taiteilijoista mainittakoon muun muassa Adolph Menzel, Max Liebermann, Ivan Aivazovski, Ilja Repin, Pierre-Auguste Renoir, sekä Salvador Dali. Haen töihini muotokieltä myös Andy Warholin poptaiteesta.

Ihmiskuvissa haen inspiraatiota 1950-luvun Hollywoodin Glamourista, ja haute couture -muodista. Olen ihaillut sellaisia luovia persoonia kuin Coco Chanel, Jean-Paul Gautier, ja Issey Miyage. Musiikin ja pop-kulttuurin piiristä idoleitani ovat David Bowie, Madonna, Grace Jones sekä Sade.

Teen mielelläni myös tilaustöitä, ja tällä hetkellä olen piirtänyt esimerkiksi muotokuvia, karikatyyrejä sekä postikortteja.

Minuun saa parhaiten yhteyden sähköpostin kautta, osoitteella: pyykton@gmail.com

Voit myös soittaa tai lähettää tekstiviestin numerooni 040 96 46 409

 

Jos löysit Sinua kiinnostavan työn, niin ota rohkeasti yhteyttä! 😉

PS.

Tykkää sivuistani Facebookissa.

Voit seurata minua myös Instagramissa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s