Myytävät työni

Ohessa valikoima myynnissä olevista töistäni. Piirustusten ja maalausten mitat on ilmoitettu kuvan varsinaisista mitoista, joten esimerkiksi grafiikan töissä paperin todellinen koko on yleensä ilmoitettua suurempi. Hinnat eivät sisällä kehyksiä tai toimituskuluja. Jos löysit itsellesi mieleisen, ota rohkeasti yhteyttä! Töitä on mahdollista päästä katsomaan myös paikanpäällä.

sähköpostiosoitteeni: pyykton@gmail.com

Tarvitsetko kotiisi olohuoneeseen sopivan taulun, tai haluatko yllättää ystäväsi pienellä taiteellisella lahjalla? Teen myös mielelläni tilaustöitä, joten ota  minuun sähköpostitse yhteyttä niin ideoidaan yhdessä juuri sinulle sopiva taideteos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s